chef Ingrid’s suggesties

Voorgerechten

  • Aspergesoep met grijze garnalen
  • Duo Asperge-garnaalkroketjes met slaatje

    Ook om te delen…

  • Apéro kippenboutjes
  • Apéro Mosseltjes uit de schelp met lookboter
  • Apéro Spaanse tapas Plank
  • Apero Gepaneerde Mosseltjes met huibereide tartaar
  • Apero Portie Home Made Olives
  • Sangria De La Casa

  • Duo Wildkroketjes: Fazant met Foie Gras – Everzwijn
  • DUINASPERGES op Vlaamse wijze
  • DUINASPERGES met gerookte zalm/bieslook-dille dressing
  • DUINASPERGES met Serranoham/graanmosterdmayo
  • DUINASPERGES met grijze garnalen/bieslookdressing

    Bij voorgerechten worden frietjes,kroketjes,krieltjes….

    in supplement aangerekend.


Hoofdgerechten


  • Kabeljauwhaasje met DUINASPERGES/mousselinesaus
  • Zeetongrolletjes met DUINASPERGES/bieslook witte wijnsaus
  • Varkenshaasje Battalé met DUINASPERGES/graanmosterdsaus
  • Steak Rossini(met Foie Gras en Portoroomsaus)
  • Filet Pur Rossini
  • Lamsbrochette op Griekse wijze

Openingsuren

Op dit moment zijn we geopend voor afhaal & restaurant!

  • Maandag
    18u00 - ...
  • Donderdag
    18u00 - 24u00
  • Vrijdag
    18u00 - 01u00
  • Zaterdag
    18u00 - 01u00
  • Zon- & feestdagen
    12u00 - 15u00 & 18u00 - 01u00

Reservatie

gsm +32 475 579932 | tel +32 54 323675

RESTAURANT XENON
Aalstersesteenweg 181, 9400 Ninove