chef Ingrid’s suggesties

Voorgerechten

  • Duo Wildkroketjes (fazant-foie gras/everzwijn-maredsous)
  • Ook om te delen…

  • Apéro kippenboutjes
  • Apéro Bitterballen met Leffe
  • Apéro Mosseltjes uit de schelp met lookboter
  • Apéro Winter tapas Plank
  • Apero Gepaneerde Mosseltjes met huibereide tartaar
  • Apero Portie Home Made Olives
  • Foie Gras Maison met tomaten-chutney
  • Toast Wilde Boschampignons met room
  • Bij voorgerechten worden frietjes,kroketjes,krieltjes….

    in supplement aangerekend.


Hoofdgerechten


  • Gebakken Rootpoot Patrijs in Wintertooi
  • Spies van Hertenfilet met truffel-pepersaus
  • Fazantenfilets met Pineausausje/muskaatdruiven
  • Hazenrugfilet met Groene Pepersaus 1P/2P
  • Steak Rossini(met Foie Gras en Portoroomsaus)
  • Filet Pur Rossini
  • Kabeljauwhaasje Wintertooi (Wilde Bosschampignons/langoustinnestaartjes)
  • Varkenshaasje Batalle d’or met een graanmosterdsausje
  • Hertenstoofpotje met Wintergarnituur

Openingsuren

Op dit moment zijn we geopend voor afhaal & restaurant!

  • Maandag
    18u00 - ...
  • Donderdag
    18u00 - 24u00
  • Vrijdag
    18u00 - 01u00
  • Zaterdag
    18u00 - 01u00
  • Zon- & feestdagen
    12u00 - 15u00 & 18u00 - 01u00

Reservatie

gsm +32 475 579932 | tel +32 54 323675

RESTAURANT XENON
Aalstersesteenweg 181, 9400 Ninove