chef Ingrid’s suggesties

Voorgerechten


  • Apero Bitterballen met Leffe
    6st. 9,00€ / 10st. 15,00€
  • Apero Gepaneerde mosseltjes met huisbereide tartaar
    12,00€
  • Apero kippenboutjes 8st.
    8,00€
  • Apero mosseltjes zonder schelp in lookboter
    12,00€
  • Apero Spaanse tapas plank
    32,00€
  • Apero Portie Home Made Olives
    5,00€
  • Duo Wildkroketjes (fazant-foie gras/everzwijn=maredsous)
    16,00€
  • Duo Asperge-Garnaalkroketjes met slaatje
    15,00€
  • Bij voorgerechten worden frietjes,kroketjes,krieltjes,…..

    in supplement aangerekend.

Hoofdgerechten

  • Gebakken Roodpoot Patrijs in Wintertooi vanaf 22/09
    32,00€
  • Varkenshaasje Battal’ D’Or met blackwellsaus
    28,00€
  • Steak Rossini (met Foie Gras en Portoroomsaus)
    34,00€
  • Filet Pur Rossini
    39,00€
  • Kabeljauwhaasje met kervelroomsaus & mosterd
    28,00€

Openingsuren

Op dit moment zijn we geopend voor afhaal & restaurant!

  • Maandag
    18u00 - ...
  • Donderdag
    18u00 - 24u00
  • Vrijdag
    18u00 - 01u00
  • Zaterdag
    18u00 - 01u00
  • Zon- & feestdagen
    12u00 - 15u00 & 18u00 - 01u00

Reservatie

gsm +32 475 579932 | tel +32 54 323675

RESTAURANT XENON
Aalstersesteenweg 181, 9400 Ninove