chef Ingrid’s suggesties

Voorgerechten


  • Apero Gepaneerde mosseltjes met huisbereide tartaar
    12,00€
  • Nieuw!!! KAASTENGELS 9st.
    12,00€
  • Apero kippenboutjes 8st.
    8,00€
  • Apero Bitterballen
    6st. 9,00€ / 10st. 15,00€
  • Apero mosseltjes zonder schelp in lookboter
    12,00€
  • Winter tapas plank
    32,00€
  • Apero Portie Home Made Olives
    5,00€
  • Duo Wildkroketjes (fazant-foie gras/everzwijn=maredsous)
    16,00€
  • Bij voorgerechten worden frietjes,kroketjes,krieltjes,…..

    in supplement aangerekend.

Hoofdgerechten

  • Gegrilde “Creuzet Beenham” met Blackwellsaus
    24,00€
  • Lamsbrochette op Griekse wijze
    32,00€
  • Steak Rossini (met Foie Gras en Portoroomsaus)
    36,00€
  • Filet Pur Rossini
    43,00€
  • Kabeljauwhaasje met preiroomsaus
    32,00€

Keuken open

  • Maandag
    18u00 - 22u00
  • Donderdag
    18u00 - 22u00
  • Vrijdag
    18u00 - 23u00
  • Zaterdag
    18u00 - 23u00
  • Zondag
    12u00 - 14u30 & 18u00 - 23u00

Reservatie

gsm +32 475 579932 | tel +32 54 323675

RESTAURANT XENON
Aalstersesteenweg 181, 9400 Ninove