chef Ingrid’s suggesties

Voorgerechten


  • Aspergesoep met grijze garnalen
    12,00€
  • Duo Wildkroketjes : Fazant met foie gras en everzwijn
    15,00€
  • Apero Gepaneerde mosseltjes met huisbereide tartaar
    12,00€
  • Apero kippenboutjes 8st.
    8,00€
  • Apero mosseltjes zonder schelp in lookboter
    12,00€
  • Apero Spaanse tapas plank
    32,00€
  • Apero Portie Home Made Olives
    5,00€
  • Duo Asperge-Garnaalkroketjes met slaatje
    15,00€
  • DUINASPERGES op Vlaamse wijze
    18,00€
  • DUINASPERGES met gerookte zalm/biieslookdille-dressing
    24,00€
  • DUINASPERGES met Serranoham/graanmosterdmayo
    24,00€
  • DUINASPERGES met grijze garnalen/bieslook-dressing
    28,00€

    Bij voorgerechten worden frietjes,kroketjes,krieltjes,…..

    in supplement aangerekend.

Hoofdgerechten


  • Kabeljauwhaasje met DUINASPERGES/mousselinesaus
    32,50€
  • Zeetongrolletjes met DUINASPERGES/bieslook-witte wijnsaus
    32,50€
  • Varkenshaasje Batallè met DUINASPERGES/graanmosterdsaus
    32,50€
  • Steak Rossini (met Foie Gras en Portoroomsaus)
    33,00€
  • Filet Pur Rossini
    38,00€
  • Lamsbrochette op GRiekse wijze
    28,00€
  • Supplement Duinasperges bij ander gerecht…………….       9,75€

Openingsuren

Op dit moment zijn we geopend voor afhaal & restaurant!

  • Maandag
    18u00 - ...
  • Donderdag
    18u00 - 24u00
  • Vrijdag
    18u00 - 01u00
  • Zaterdag
    18u00 - 01u00
  • Zon- & feestdagen
    12u00 - 15u00 & 18u00 - 01u00

Reservatie

gsm +32 475 579932 | tel +32 54 323675

RESTAURANT XENON
Aalstersesteenweg 181, 9400 Ninove